Контакти

Производствена база


гр. Горна Оряховица, ул. Странджа №6

0899 20 12 38 / 0897 27 77 04

e-mail: vofbg@abv.bg

Мебелно студио


гр. Плевен, ул.Гренадерска №77

0899 87 34 61

e-mail: vof.pl@abv.bg